EISA MIRRORLESS STANDARD ZOOM LENS 2018-2019: Tamron 28-75mm F 2,8 Di III RXD

De Tamron 28-75mm F 2,8 Di III RXD is een lichtsterke standaardzoom die is ontworpen voor full-frame systeemcamera's.

0
De Tamron 28-75mm F 2,8 Di III RXD is een lichtsterke standaardzoom die is ontworpen voor full-frame systeemcamera's.

De Tamron 28-75mm F 2,8 Di III RXD is een lichtsterke standaardzoom die is ontworpen voor full-frame systeemcamera’s. Dit compacte en lichte (slechts 550 gram) objectief past perfect op kleine camera’s zoals de Sony α9 en α7-serie. Hij is ontworpen om voldoende details te reproduceren voor de nieuwste hoge resolutiesensoren, terwijl de grote lensopening het gemakkelijk maakt om de achtergrond onscherp te maken voor een prachtig ‘bokeh’-effect. De snelle, stille autofocusmotor is in staat om bewegende onderwerpen scherp te houden. Deze lens levert zeer goede prestaties voor een scherpe prijs.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2018-2019. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam