EISA DSLR CAMERA 2018-2019: Canon EOS 6D Mark II

De Canon EOS 6D Mark II is een compacte maar krachtige spiegelreflex voor de enthousiaste fotograaf.

0
De Canon EOS 6D Mark II is een compacte maar krachtige spiegelreflex voor de enthousiaste fotograaf.

De Canon EOS 6D Mark II is een compacte maar krachtige spiegelreflex voor de enthousiaste fotograaf. De 26,2 megapixel full-frame CMOS-sensor en de DIGIC 7-beeldprocessor werken samen om een uitstekende beeldkwaliteit te bieden, zelfs in situaties met weinig licht. De camera combineert een snel en betrouwbaar 45-punts autofocussysteem met Canons indrukwekkende Dual Pixel CMOS autofocussysteem voor live view en video-opnamen. Het Vari-Angle aanraakscherm – een primeur voor Canon’s full-frame spiegelreflexen – maakt het gemakkelijk om een compositie te kiezen en het cameramenu te bedienen.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2018-2019. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam