EISA BEST SMARTPHONE 2018-2019: Huawei P20 Pro

Met geweldige driedubbele camerasysteem (samen met Leica ontworpen) is de Huawei P20 Pro de meest geavanceerde, innovatieve en technisch superieure smartphone ooit.

0
Met geweldige driedubbele camerasysteem (samen met Leica ontworpen) is de Huawei P20 Pro de meest geavanceerde, innovatieve en technisch superieure smartphone ooit.

Met zijn oogverblindende afwerking, indrukwekkend 6,1 inch 1080×2240 amoled-scherm, 18: 9 beeldverhouding, betrouwbare 4000mAh accu met Super Charge-functionaliteit en – last but not least – het geweldige driedubbele camerasysteem (samen met Leica ontworpen) is de Huawei P20 Pro de meest geavanceerde, innovatieve en technisch superieure smartphone ooit. Het is de perfecte metgezel voor mobiele gebruikers en een trendsetter op het gebied van mobiele fotografie vanwege de verbluffende foto’s en video’s die hij produceert. De primaire 40 megapixel F1,8 kleurensensor wordt gecombineerd met twee secundaire sensoren:  een zwart-wit 20 megapixel F1,6 en een 8 megapixel 5x hybride zoom F2,4. De P20 Pro is een perfecte combinatie van geweldige hardware, optica en vakmanschap.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2018-2019. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam