EISA BEST BUY CAMERA 2018-2019: Canon EOS M50

De EOS M50 is een kleine, lichte en betaalbare systeemcamera die een vergelijkbare beeldkwaliteit als de grotere Canon-camera’s levert.

0
De EOS M50 is een kleine, lichte en betaalbare systeemcamera die een vergelijkbare beeldkwaliteit als de grotere Canon-camera’s levert.

De EOS M50 is een kleine, lichte en betaalbare systeemcamera die een vergelijkbare beeldkwaliteit als de grotere Canon-camera’s levert. Dankzij de 24,1 megapixel APS-C-sensor en de DIGIC 8-beeldprocessor kunnen zowel foto’s van hoge kwaliteit als 4K-videobeelden worden vastgelegd. Het Vari-Angle aanraakscherm maakt het gemakkelijk om je onderwerp vanuit elke hoek in beeld te nemen of selfies en vlogs te maken. Een tik op het scherm volstaat om scherp te stellen. De verbeterde Dual Pixel CMOS AF maakt snelle en nauwkeurige scherpstelling mogelijk met een dekking van 88% van het beeld, zowel voor foto’s als Full HD-films. Met de ingebouwde wifi en Bluetooth kun je beelden makkelijk overzetten naar een mobiel apparaat en delen op sociale media.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2018-2019. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam