TORCH Gallery 40 jaar!

0
Torch
Aankondiging van de opening van TORCH, uit Focus november 1984.

TORCH bestaat 40 jaar en dat wordt gevierd met een jubileumtentoonstelling. Aan 40 kunstenaars, waarmee de gallery werkt of heeft gewerkt, werd gevraagd om één kunstwerk te leveren dat 40 centimeter hoog is. De resulterende presentatie is een mix van kunstwerken met TORCH als thema, andere nieuwe werken die voor dit evenement zijn gemaakt en werken uit de archieven die het verleden van de galerie vertegenwoordigen.

Deelnemende kunstenaars: Alain Laboile, Alfredo Jaar, Annie Sprinkle & Beth Stephens, Antonio Riello, Anya Janssen, Ashley Zelinskie, Carlos & Jason Sanchez, Casper Braat, Dana Wyse, Eddy Posthuma de Boer, Eelco Brand, Eldon Garnet, Ellen Kooi, Erik de Bree, Gary Carsley, Gerald van der Kaap, Jan Worst, Jimi Dams, Krijn Kroes, Line Gulsett, Liset Castillo, Lisette van Hoogenhuyze, Loretta Lux, Louise te Poele, Luis Xertu, Margi Geerlinks, MC de Waal, Mees van Rijckevorsel, Nicolai, Nynke Koster, Philip Akkerman, Popel Coumou, Raul Marroquin, Rowena Dring, Sander Dekker, Susan Anderson, Terry Rodgers, Teun Hocks, Thijs Zweers, TINKEBELL, Twan, Woody van Amen, Wouter Deruytter

40 x 40 x 40 Jubileumtentoonstelling
6 juli t/m 3 augustus
TORCH Gallery, Lauriergracht 94, Amsterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam