.tiff 2024

0
.tiff
Only Barely Still © Catherine Lemble

FOMU presenteert met .tiff voor de twaalfde keer een nieuwe selectie veelbelovende kunstenaars. De deelnemers zijn dit jaar: Romain Cavallin, Elise Dervichian & Lina Wielant, Romane Iskaria, Ksenia Kuleshova, Catherine Lemblé, Nathan Mbouebe, Angyvir Padilla, Marcel Top, Marens van Leunen en Laure Winants.

Met .tiff ondersteunt FOMU elk jaar tien kunstenaars en fotografen met een Belgische connectie. .tiff werpt een frisse blik op de mogelijkheden van fotografie en is een staalkaart van de verscheidenheid en dynamiek van het fotografische landschap in België. Het is een flexibel traject dat inspeelt op de behoeften van opkomende kunstenaars. Voor hen omvat het programma, naast het portfoliomagazine en expo, ook netwerkmomenten met internationale professionals en coachingsessies. Voor de selectie werkt FOMU samen met een externe jury. ​

.tiff
Los Encantos © Romane Iskaria

De tentoonstelling vindt dit jaar plaats in het Zuiderpershuis (op vijf minuten wandelen van FOMU). In de nazomer reist de expo door naar De Brakke Grond in Amsterdam. .tiff magazine is te koop in de FOMU shop voor €7.

.tiff 2024 – Emerging Belgian Photography
28 juni t/m 18 augustus 
Zuiderpershuis, Waalsekaai 14, Antwerpen. (B).

Bij het FOMU is t/m 18 augustus de tentoonstelling Het Gevaert archief gratis te bezoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam