Eindexpositie Fotografie SintLucas

0
SintLucas
© Sanne Smulders

Met de eindexpositie laten vierdejaars studenten Fotografie van de MBO-opleiding SintLucas in Eindhoven hun beste werk zien. Binnen de opleiding staat het ontwikkelen van zowel creativiteit als vakmanschap centraal. De expositie toont verschillende disciplines: reportage-, mode, portret- en productfotografie. Maar ook storytelling komt aan bod; bijzonder is dat de laatste jaren steeds vaker studenten met fotografisch beeld een persoonlijk verhaal vertellen. Het is voor de studenten de eerste kans om hun werk in een expositie te laten zien. Sinds 2017 exposeren eindexamenstudenten fotografie van SintLucas bij Pennings Foundation.

28 juni t/m 20 juli
Pennings Foundation, Geldropseweg 63, Eindhoven

SintLucas
© Daimy Coolen

Gelijktijdig te zien bij Pennings Foundation: Jesse van den Berg – Where We Bloom

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam