Expositie drone fotografie

0
Drone
© Evert Jan Westera

Acht fotografen exposeren een maand lang in Luchtvaartmuseum Aviodrome met een bijzondere verzameling foto’s gemaakt door drones. Zij zijn allen lid van de landelijke werkgroep Drone Fotografie van de Koninklijke Fotobond.

Een aantal series hebben als thema: “Vervreemding”. Daarnaast zijn er nog een aantal wisselende foto’s en series te zien uit de portfolio’s van de verschillende fotografen. Beelden van het landschap of gebouwen van boven af gefotografeerd geven een unieke weergave die je normaal gesproken nooit zult zien.

Drone
© Evert Jan Westera

De exposerende fotografen zijn: Mirjam Evers, Theo Heus, Bert Magermans, Dick Mandemaker, Frans Moquet, Anita Riemersma, Bart Smulders en Evert Jan Westera. Elk van hen benadert deze creatieve vorm van fotografie op geheel eigen wijze, waardoor een bijzondere mix van verschillende beelden en invalshoeken is ontstaan.

Luchtvaartmuseum Aviodrome
13 april t/m 12mei
Pelikaanweg 50, Lelystad

Toegang tot de expositie is inbegrepen bij het toegangskaartje voor het Aviodrome. Houders van een Museumjaarkaart, Vriendenloterij of VIP-kaart hebben gratis toegang.

Ook nu te zien: Andres Serrano – America & Trump

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam