13 april: PiXperience 2024

0
PiXperience

Op 13 april vindt er een nieuwe editie van PiXperience plaats, een evenement speciaal door en voor natuurfotografen van de Lage Landen. Het programma is gevarieerd en bevat boeiende lezingen, inspirerende sessies en verdiepende masterclasses. De verbindende factor tussen deze varianten is het hands-on gehalte: deelnemers aan de PiXperience gaan met concrete handvatten naar huis om zelf in het veld aan de slag te gaan.

In het Museon-Omniversum komt een line-up van bekende en ‘grote’ namen, maar ook verrassende ‘hidden gems’ die indrukwekkende prestaties leveren. Onder anderen Luc  Hoogenstein, Alex Pansier, Johan van der Wielen, Auke-Florian Hiemstra, Marit van Ekelenburg en Rudi Debruyne zijn van de partij. Er zijn onder meer lezingen over abstracte fotografie, storytelling, stadsnatuur en wildlide expeditie. Een tweetal masterclasses en een workshop brengen verdieping op de onderwerpen licht, natuurfotografie in eigen tuin en hoe fotografie ingezet kan worden om impact te maken. Het volledige programma vind je op de website.

Groene Camera 2023
Foto: Vincent Vuik

Tijdens PiXperience is ook de prijsuitreiking van De Groene Camera 2024 wedstrijd. Na de prijsuitreiking is direct de opening van de expositie in Museon-Omniversum.

PiXperience 2024
13 april, Museum-Omniversum, Den Haag
Tickets voor PiXperience zijn hier te boeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam