Fotografie voor Goed | Save the Children

0
Fotografie voor Goed
Dak AMC, 2012 © Frank Ruiter

Zoek je nog een mooie foto voor aan je muur? Fotografie voor Goed verkoopt foto’s van bijna 50 verschillende Nederlandse fotografen waaronder zowel gevestigde namen alsnog minder bekende namen. Denk aan Carla Kogelman, Cees Beuzekom, Eddy Posthuma de Boer, Eli Dijkers, Frank Ruiter, Gosse Bouma, Isolde Woudstra, Lotte Ekkel, Mark Rammers, Nanda Hagenaars, Suzanne Ranzijn of Vincent Mentzel. Van alle verkochte foto’s gaat minstens 65 tot 90 euro naar het goede doel. Het bedrag kan verschillen, omdat niet alle fotografen een vergoeding vragen. Deze keer verzamelt Fotografie voor Goed geld in voor Save the Children.

Alle fotoprints zijn 125 euro inclusief verzendkosten. Ze zijn 30 cm aan de lange zijde, zonder witrand, en worden giclée geprint op Hahnemühle FineArt Pearl papier door Fotolab Kiekie, de partner van Fotografie voor Goed. Alle fotoprints zijn ongesigneerd, zonder certificaat, en zijn beschikbaar in onbeperkte oplage zolang de actie loopt.

Fotografie voor Goed
Fotografie voor Goed is een initiatief van Caspar Claasen in samenwerking met Fotolab Kiekie. Met de verkoop van fotoprints worden goede doelen gesteund, en tegelijkertijd ook Nederlandse fotografen gesteund. Eerdere acties waren voor Oekraïne en de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië.

Save the Children
Save the Children is al meer dan 100 jaar een onafhankelijke kinderrechtenorganisatie dat in meer dan 120 landen actief is. Elk kind dat bedreigd wordt in zijn of haar kind zijn, heeft de aandacht en zorg van de organisatie. Ongeacht geloof, geslacht, ras, huidskleur, nationaliteit of politieke gezindheid. Met het geld dat Save the Children ontvangt kunnen ze medische zorg, goede voeding, bescherming en onderwijs aanbieden waar het nodig is.

Fotografie voor Goed
Save the Children
De actie loopt tot 31 maart.

Meer weten over de partner Fotolab Kiekie? Lees dan Women in Art

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam