PHOTOGRAPHER: nieuwe docuserie National Geographic

0
National Geographic
© Dan Winters

Dit jaar komt National Geographic Documentary met de gloednieuwe docuserie PHOTOGRAPHER van onder andere Academy en EMMY bekroonde filmmakers E. Chai Vasarhelyi en Jimmy Chin. Deze 6-delige serie volgt zeven wereldberoemde fotografen die elk een eigen unieke expertise hebben als het gaat om het vastleggen van verschillende disciplines, variërend van mode tot natuur. Deze fotografen zijn: modefotograaf Campbell Addy, oceaan- en natuurbeschermingsfotografenduo Cristina Mittermeier en Paul Nicklen, fotojournalist Muhammed Muheisen, wetenschapsfotograaf Anand Varma, portretfotograaf Dan Winters en avonturenfotograaf Krystle Wright.

PHOTOGRAPHER neemt je mee op reis met ’s werelds meest buitengewone visuele verhalenvertellers, in de zoektocht naar hun perfecte plaatje. Door middel van beelden van een bepaalde missie, verweven met achtergrondinformatie, archiefmateriaal en interviews, krijgen de kijkers thuis een beter inzicht in het unieke proces van elke fotograaf. Daarnaast wordt tijdens elke aflevering duidelijk hoe ze achter de camera zijn terechtgekomen en hoe ze de huidige wereld zien en ervaren.

PHOTOGRAPHER, vanaf 23 maart, elke zaterdag om 21:30 uur op National Geographic.

ook terug te kijken: Thomas Hoepker – Dear Memories

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam