Editie 6 van Kiek Veldhoven op 24 januari

0
Kiek Veldhoven
© Frank Laracker

Op woensdag 24 januari 2024 staat theater De Schalm weer in het teken van fotografie. Wederom belooft het een inspiratievolle en leerzame avond te worden voor enthousiaste fotografen uit de regio. Kiek Veldhoven verwelkomt voor de zesde maal een tweetal fotografen op het podium. Zo wordt het verhaal verteld van een lokale topper en zal er een lezing gegeven worden door een landelijk bekende fotograaf.

De avond begint met freelance sportfotograaf Frank Laracker, freelance sportfotograaf. De 42-jarige inwoner van Reusel vertelt onder meer over zijn switch als topsporter naar de man die juist vanaf de zijlijn de actie probeert vast te leggen. Sinds 2017 bekijkt hij nu de sport vanaf de andere kant en daarover zal hij uitgebreid praten.

Kiek Veldhoven
© Jan Vermeer

Na dit gesprek, onder leiding van organisator Jarno van Osch, wordt de avond voortgezet door Jan Vermeer. Deze enthousiaste natuurfotograaf uit het Gelderse Hoenderloo is een ware duizendpoot. Naast een begenadigd fotograaf is hij ook boekenschrijver, cursusgever en fotoreisbegeleider. Laat je verrassen door Jans prachtige beelden, zodat je aan het einde van de avond de zaal met veel inspiratie verlaat.  

Fotobespreking
Na zijn lezing zal Jan Vermeer ook nog een fotobespreking verzorgen. Alle gasten van Kiek Veldhoven hebben de mogelijkheid om vooraf één van hun eigen foto’s in te sturen naar info@kiekveldhoven.nl, met als thema ‘de natuur is wonderschoon’. De 61-jarige fotograaf zal enkele beelden uitzoeken en die bespreken. Als afsluiter worden er verschillende tips voor fotografie-uitjes gegeven en worden er nog enkele mooie prijzen weggegeven. In de foyer is een mini-expositie te zien met beelden van Laracker en Vermeer.

Woensdag 24 januari, aanvang 20.00 uur
Theater De Schalm, Meiveld 3, Veldhoven
Tickets à € 10,- zijn online te koop via Theater de Schalm.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam