Expo MMNT

0
Expo MMNT
Foto’s: Anna van Eekelen, Babette Bakker, Bart Nelissen, Beitske Kempenaar, Caecilia Rasch, Caroline Kist, Deborah van Dam, Elke van der Honing, Tacenda, Herbert van der Beek, Julia Brinks, Lisa Hu Chen, Merlijn Hooijsma, Nancy Poeran, Paulien Dubelaar, Paulien Hak en Yvonne Zijtregtop

17 nieuwe beeldmakers studeren af aan de Fotoacademie!
Anna van Eekelen, Babette Bakker, Bart Nelissen, Beitske Kempenaar, Caecilia Rasch, Caroline Kist, Deborah van Dam, Elke van der Honing, Tacenda, Herbert van der Beek, Julia Brinks, Lisa Hu Chen, Merlijn Hooijsma, Nancy Poeran, Paulien Dubelaar, Paulien Hak en Yvonne Zijtregtop nemen je mee in hun visuele wereld. Documentair tot abstract, mode tot landschap, autonoom tot toepasbaar werk. Divers, vernieuwend en verrassend. Expo MMNT markeert de laatste fase van hun meerjarige studie conceptueel beeld.

Expo MMNT
14 december 19:30 – 22:00 (opening)
15 december 12:00-22:00, 16 december 12:00-20:00, 17 december 12:00-20:00
Loods 6, KNSM-laan 143, Amsterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam