By Photographers, Fine Art Photography Fair

0
By Photographers

Komend weekend vindt de eerste editie plaats van By Photographers, Fine Art Photography Fair. Op deze beurs zullen 30 fotografen hun eigen tijdelijke atelier inrichten waar zij hun werk laten zien en tegen redelijke prijzen verkopen. By Photographers wil fine art fotografie toegankelijk maken en betaalbaar aanbieden aan een breed publiek. De kunstwerken worden verkocht zonder tussenkomst van galeries waardoor de prijzen lager zijn en kopers direct in contact kunnen komen met de fotografen. De beurs is georganiseerd door Roel Sandvoort (Hollandse Hoogte) en fotografen Tessa Posthuma de Boer en Paul le Clercq.

Deelnemende fotografen zijn: Alexandra Brand, Bas van der Poel, Berry van Galen, Caspar Claasen, Eli Dijkers, Elizabeth Alderliesten, Fleur Huijskens, Frank Lodder, Gilles Boeuf, Harry Cock, Henriette van Gasteren, Ilse Natasja, Inez Agnese, J.B. Hali, Jet van Gaal, Jordi Huisman, Laura Zwaneveld, Michelle Blancke, Michiel Poodt, Nanda Hagenaars, Noorda&Vande Stolpe, paul le Clercq, Paul van Riel, Pim Lenen, Rianne Noordegraaf, Sandvoort Gallery, Tessa Posthuma de Boer, Toon Vieijra, Victor Schifferli, Vincent van Gurp en Wieneke de Leeuw.

By Photographers, Fine Art Photography Fair
1 december 2023 : 11.00 tot 20.00 uur
2 en 3 december 2023: 11.00 tot 18.00 uur
Loods 6, KNSM-laan 143, Amsterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam