Dialogue Vintage Photography: zaterdag 23 september

0

Op 23 september vindt weer de Dialogue Vintage Photography beurs plaats in Amsterdam Zuid-Oost. Wie droomt van een eigen fotografiecollectie hoeft voor een aankoop op Dialogue niet lang te sparen. Er worden vele prachtige exemplaren aangeboden tegen kleine prijzen. Bovendien kan de beginnend of ervaren verzamelaar zich laten inspireren door de collectiegesprekken aan de befaamde verzamelaarstafel – ditmaal geleid door fotograaf Hans Aarsman.

Rijk randprogramma
Dialogue is meer dan een fotografiebeurs. Naast de verzamelaarstafel omvat het programma tal van lezingen en workshops. Zo zijn er onder meer demonstraties van oude technieken door fotografen Koos Breukel en Hans de Kort. Hilde Haest, conservator fotografie van het Rijksmuseum Amsterdam, komt vertellen over het werkarchief van Ed van der Elsken. Grafische ontwerper Willem van Zoetendaal vertelt met de voorbeelden op tafel over zijn fotoboeken van onder meer George Hendrik Breitner, Johan van der Keuken, Ruth van Beek, Frans Zwartjes en Esther Kroon. Bezoekers kunnen bovendien zelf op de foto in een Dream Machines installatie van Ruben Lundgren. Bestel je entreeticket (€10,-) hier.

Dialogue Vintage Photography | 23 September 2023 | CEC Amsterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam