Dialogue Vintage Photography 2023

0
Dialogue Vintage Photography campagnebeeld

SAVE THE DATE!
voor dit leuke festival Dialogue Vintage Photography 2023. Naast de verkoop beurs, waar je al een fotootje kunt kopen voor € 1,- is er ook een mooi lezingen programma en zijn er workshops te volgen. Focus heeft er weer een mooi magazine bij gemaakt. Abonnees van Focus krijgen het magazine meegestuurd met Focus 9.

SAVE THE DATE!
Dialogue Vintage Photography returns for its 5th anniverary 23 September 2023. Photo Fair – Exhibition – Workshops – Collectors’/Experts’ Talks – Magazine.
We would love to welcome you to celebrate this anniversary with us on 23 September 2023.

Tickets are available already, follow the link:

WHERE: CEC Amsterdam, Bijlmerdreef 1289
(1 minute from metro station Ganzenhoef, free parking)

Over Dialogue

Dialogue Vintage Photography gaat over de passie voor vintage en vernacularfotografie. De stichting is alleen om die reden opgericht.
De stichting wil een platform creëren en een dialoog faciliteren voor iedereen die geïnteresseerd is in fotografie. Dialogue is de plek waar je unieke fotografie kunt vinden, de plek waar amateurs en professionals elkaar ontmoeten, waar kennis en ervaring wordt uitgewisseld en waar mensen geïnspireerd raken.

GESCHIEDENIS
Geïnspireerd door de beroemde Frido Troost (1960-2013), wiens Institute of Concrete Matter een ruimte bood waar verzamelaars, curatoren en fotografen elkaar konden ontmoeten en bijzondere ontmoetingen en dialogen over fotografie konden hebben, bundelden verschillende curatoren en verzamelaars hun krachten en startten Dialogue in 2019.

DOEL
Dialogue wordt georganiseerd door de Dialogue Foundation, een non-profitorganisatie die zich ten doel stelt de belangstelling voor vintage fotografie in de breedste zin van het woord te bevorderen.

dialoguevintagephotography.com

Dialogue Vintage Photography | 23 September 2023 | CEC Amsterdam

Dialogue 2022

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam