EISA WIDEANGLE ZOOM LENS 2023-2024: Tamron 20-40mm F/2.8 Di III VXD

0
Tamron 20-40mm F/2.8 Di III VXD

Deze zoomlens voor Sony E-mount systeemcamera’s biedt een brandpuntsafstand van 20 mm groothoek tot 40 mm standaard. Het levert een zeer hoge beeldkwaliteit, met een groot F2.8 diafragma over het gehele zoombereik. De optische constructie corrigeert en minimaliseert beeldaberraties, terwijl de compacte en lichte bouw van deze lens ideaal is voor gebruik op een gimbal of in een video-rig. Het autofocussysteem wordt aangedreven door een VXD-lineaire motor die snelle scherpstelling en nauwkeurige tracking van bewegende onderwerpen garandeert. Bij de 20mm-instelling is de minimale scherpstelafstand slechts 17 cm, waardoor opvallende close-up groothoekshots mogelijk zijn. Zoals bij alle recente TAMRON-objectieven met usb-c poort laat de TAMRON Lens Utility software toe om lensfuncties aan te passen en firmware te updaten.

De Tamron 20-40mm F/2.8 Di III VXDwerd bekroond met een EISA Award 2023-2024. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorie├źn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam