EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2023-2024: Tamron 50-400mm F/4.5-6.3 Di III VC VXD

0
Tamron 50-400mm F/4.5-6.3 Di III VC VXD

Deze veelzijdige telelens biedt een 8x zoombereik dat geschikt is voor reis-, natuur- en sportfotografie. Ze blinkt uit voor close-ups, met een minimale scherpstelafstand van 25 cm op 50mm en een vergroting van 1:2. Op 400mm zijn de prestaties ook indrukwekkend, met een minimale scherpstelafstand van 1,5 m op 50mm en een vergroting van 1:4. De lens heeft een zeer snelle en nauwkeurige autofocus, aangedreven door een VXD lineair motormechanisme, en bevat VC beeldstabilisatie die perfect werkt, zelfs bij de langste brandpuntsafstanden. Dankzij een uitstekend ontwerp en speciale lenselementen levert de lens een uitstekende beeldkwaliteit met hoog contrast, in een draagbaar formaat. Gebruijers kunnen lensfuncties aanpassen en de firmware updaten via de usb-c poort met de TAMRON Lens Utility software.

De Tamron 50-400mm F/4.5-6.3 Di III VC VXD werd bekroond met een EISA Award 2023-2024. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam