EISA TELEPHOTO LENS 2023-2024: Canon RF 135mm F1.8L IS USM

0
Canon RF 135mm F1.8L IS USM

Deze telefotolens is een van de beste vastbrandpuntobjectieven van Canon. Het is ideaal voor een breed scala aan onderwerpen, zoals portretten, bruiloften, sport en fotojournalistiek. De lange brandpuntsafstand en het royale diafragma van F1.8 maken het gemakkelijk om onderwerpen te isoleren en een prachtige onscherpe achtergrond te creëren. De lens is optisch gestabiliseerd met tot 5,5 stops compensatie, en zelfs 8 stops met EOS R-camera’s met in-body stabilisatie. Zoals te verwachten van Canons professionele L-lijn, is de constructie uitstekend, met weerbestendigheid en aanpasbare bedieningselementen. Het is geen lichte lens, maar ze ligt goed in balans .

De Canon RF 135mm F1.8L IS USM werd bekroond met een EISA Award 2023-2024. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam