EISA STANDARD PRIME LENS 2023-2024: Sony FE 50mm F1.4 GM

0
Sony FE 50mm F1.4 GM

Deze G Master-lens biedt de hoogste optische prestaties en een groot diafragma van F1.4 in een relatief licht en compact formaat. Het objectief biedt een snellere autofocus, grotere scherpte en een zachtere achtergrondonscherpte (bokeh) dan zijn voorganger, dankzij een innovatief optisch ontwerp en hoogwaardige fabricage. Het autofocussysteem biedt nauwkeurige en stille AF-tracking voor zowel foto’s als video’s. Dankzij een weerbestendige constructie en een beschermende fluorcoating op het voorste element kan dit objectief in uitdagende omgevingen worden gebruikt.

De Sony FE 50mm F1.4 GM werd bekroond met een EISA Award 2023-2024. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam