EISA ADVANCED SMARTPHONE 2021-2022: OPPO Find X3 Pro

0

Met de Find X3 Pro legt Oppo de technologische lat een stuk hoger. De Find X3 Pro maakt indruk met zijn uitgebreide functionaliteit en moderne, zeer onderscheidend ontwerp. Aangedreven door een Qualcomm 5nm Snapdragon 888-processor, met 8 GB RAM, heeft de Find X3 een 6,7 inch 120 Hz LPTO AMOLED-scherm en een duurzame 4500 mAh-batterij met ondersteuning voor snel opladen met 65 W. Bovendien biedt het vlaggenschip van OPPO misschien wel de beste camera-opstelling voor smartphones, met vier lenzen op de achterkant: een 50 megapixel hoofdcamera en ultragroothoekcamera, een 13 megapixel telefotocamera en een unieke 3 megapixel microscoopcamera voor afstanden van 1-3 mm bij een vergroting van 60x. Deze opstelling met meerdere camera’s maakt elke belofte waar, waardoor Oppo’s Find X3 de meest geavanceerde smartphone op de markt is.

De OPPO Find X3 Pro werd bekroond met een EISA Award 2021-2022. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam