EISA PORTRAIT LENS 2023-2024: Nikon NIKKOR Z 85mm f/1.2 S

0
Nikon NIKKOR Z 85mm f/1.2 S

Dit ultrasnelle objectief is ontworpen voor portretfotografen die alleen het allerbeste willen. Het is extreem scherp, zelfs bij het maximale diafragma van F1.2, terwijl de 11 afgeronde diafragmabladen een buitengewone bokeh bieden. De constructie en bediening zijn van dezelfde hoge kwaliteit die we van Nikons S-Line kennen, terwijl het snelle en stille focussysteem haarscherpe foto’s en video’s levert, zelfs bij bewegende onderwerpen. Dankzij de anti-reflecterende Nano Crystal Coating van Nikon worden scherpe details behouden, zelfs bij opnames tegen het licht in. De Nikon NIKKOR Z 85mm f/1.2 S is een werkelijk prachtige portretlens.

De Nikon NIKKOR Z 85mm f/1.2 Swerd bekroond met een EISA Award 2023-2024. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam