EISA ADVANCED FULL-FRAME CAMERA 2023-2024: Sony Alpha 7R V

0
Sony Alpha A7R V

Met de Alpha 7R V heeft Sony een hogeresolutie 61-megapixel full-frame sensor gecombineerd met een geavanceerd autofocus-systeem dat wordt aangedreven door een speciale AI-processor. Het kan een breed scala aan onderwerpen herkennen, waaronder mensen, dieren, vogels, insecten, auto’s, treinen en vliegtuigen. De Alpha 7R V kan ook 8K-video opnemen met 24fps of 4K met 60fps. De ingebouwde beeldstabilisatie biedt tot 8 stops trillingsreductie. De camera heeft een grote elektronische zoeker met hoge resolutie en een veelzijdig kantelbaar en draaibaar touchscreen. Het is een verbluffende camera voor fotografen die veel detail willen vastleggen.

De Sony Alpha 7R V werd bekroond met een EISA Award 2023-2024. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

Lees de volledige test van de Sony A 7R V op onze testwebsite focus-review.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam