EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2023-2024: Sony Xperia 1 V

0
Sony Xperia 1 V

Combined Award with Mobile Expert Group

Van de vele functies van de Xperia 1 V is valt vooral het hoogwaardige camerasysteem echt op. Dit vlaggenschip van de vijfde generatie pakt uit met nieuwe sensortechnologie in de vorm van de ‘Exmor T for mobile’, een stacked sensor met aparte transistor- en fotodiodelagen. De sensor is 1,7x groter dan die in de voorganger, wat zorgt voor aanzienlijk lager ruisniveaus en een groter dynamisch bereik, waardoor nachtopnamen naar een hoger niveau worden getild. De hoofdcamera, die beschikt over een effectieve 48 megapixel, wordt aangevuld met een ultragroothoekcamera van 16mm, en een zoomcamera met een uitgebreid bereik van 85-125mm. Bovenop de uitstekende fotomogelijkheden van de Xperia 1 V komen nog troeven als de brede beeldverhouding van 21:9, het AMOLED-scherm met 4K-resolutie en de krachtige 5000mAh-accu.

De Sony Xperia 1 Vwerd bekroond met een EISA Award 2023-2024. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam