EISA MACRO LENS 2023-2024: OM System M.Zuiko Digital ED 90mm F3.5 Macro IS Pro

0
OM System M.Zuiko Digital ED 90mm F3.5 Macro IS Pro

Dit is een zeer scherpe en goed ontworpen objectief voor macro- en close-upfotografie. Het levert een macro-mogelijkheid tot 2:1, of zelfs 4:1 met een 2x teleconverter. Het optische ontwerp onderdrukt chromatische aberratie effectief. Het ontwerp maakt gebruik van twee focusgroepen, wat zeer korte focusafstanden mogelijk maakt. De lens is uitgerust met een optisch stabilisatiesysteem dat samenwerkt met de in-body stabilisatie van compatibele camera’s om tot 7 stops compensatie te bieden. Natuurfotografen zullen blij zijn met de IP53 stof- en spatwaterdichte kwalificatie, evenals de vorstbestendigheid tot -10┬░C.

De OM System M.Zuiko Digital ED 90mm F3.5 Macro IS Prowerd bekroond met een EISA Award 2023-2024. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorie├źn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam