EISA LENS OF THE YEAR 2023-2024: Sony FE 20-70mm F4 G

0
Sony FE 20-70mm F4 G

Deze zoomlens van Sony is een uitstekende oplossing voor een nieuw probleem. Bij het opnemen van video is een bredere beeldhoek nodig om dezelfde beeldhoogte te bestrijken, vanwege de beeldverhouding van 16:9. Daarom biedt de FE 20-70mm F4 G een ruimere brandpuntsafstand dan de meeste andere standaardzoomlenzen op de markt. Sony heeft dit weten te bereiken zonder concessies te doen aan de optische prestaties: de FE 20-70mm F4 G levert uitstekende scherpte over het hele beeld. Een laag gewicht, weerbestendigheid en een vast maximaal diafragma zijn andere praktische voordelen van deze uitstekende lens.

De Sony FE 20-70mm F4 Gwerd bekroond met een EISA Award 2023-2024. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorie├źn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam