EISA BEST BUY CAMERA 2023-2024: Canon EOS R8

0
Canon EOS R8

De EOS R8 biedt dezelfde uitstekende beeldkwaliteit als Canons high-end EOS R6 Mark II, maar tegen een veel betaalbaardere prijs. Hij maakt gebruik van dezelfde 24,2-megapixel full-frame sensor en geavanceerd autofocussysteem dat een brede selectie van onderwerptypes kan herkennen en volgen. De R8 biedt eveneens opnamesnelheden tot 40fps met behulp van zijn elektronische sluiter. In vergelijking met de EOS R6 Mark II heeft hij geen in-body stabilisatie, gebruikt hij een batterij met lagere capaciteit en heeft het slechts een geheugenkaartsleuf, waardoor de camerabody kleiner, lichter en gemakkelijker te gebruiken is. Al bij al is de EOS R8 een zeer capabele full-frame camera met een uitstekende prijs-prestatieverhouding.

De Canon EOS R8 werd bekroond met een EISA Award 2023-2024. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorie├źn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam