EISA APS-C CAMERA 2023-2024: Fujifilm X-H2

0
Fujifilm X-H2

De Fujifilm X-H2 is een echte hybride camera met uitgebreide videomogelijkheden en biedt de hoogste resolutie die beschikbaar is in het APS-C-sensorformaat. Zijn 40-megapixel X-Trans CMOS 5 HR-sensor produceert foto’s vol details, en de camera kan 160MP-bestanden creëren met behulp van de Pixel Shift Multi Shot-modus. De X-H2 kan ook 8K/30p video opnemen in 4:2:2 10-bit kleur, en ondersteunt zowel Apple ProRes als BlackMagic Raw-uitvoer via HDMI. De X-Processor 5 maakt autofocus met onderwerpdetectie mogelijk, waardoor het een breed scala aan onderwerpen kan herkennen en volgen, terwijl het 5-assige in-body beeldstabilisatiesysteem tot 7 stops compensatie biedt.

De Fujifilm X-H2 werd bekroond met een EISA Award 2023-2024. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam