Podium MH met Sanne De Wilde, Kadir van Lohuizen en Bas Siers

0
Podium MH
© Sanne De Wilde / NOOR images

Bij Museum Hilversum vindt donderdag 22 juni weer een editie van Podium MH plaats. Deze lezing gaat over de tentoonstelling Ripples, nu te zien in het museum. Deze groepstentoonstelling gaat over verschillende thema’s die allemaal in verband worden gebracht met water. Klimaatcrisis, het menselijk leven en sociale ongelijkheid worden op bijzondere manieren uitgedrukt in beeld. Sanne De Wilde, Kadir van Lohuizen en NOOR Images-directeur Bas Siers zullen aanwezig zijn op deze inspirerende avond. Een avond met mooie fotografie en een confronterende visie op de nabije toekomst. 

Noor Images
Sanne De Wilde is een documentaire fotograaf, die de mens in haar foto’s centraal zet. Ook Kadir van Lohuizen is een documentaire fotograaf; hij zet de klimaatverandering op beeld met zijn fotografische werk. Bas Siers zal op deze avond meer vertellen over de tentoonstelling Ripples. Ook zal hij uitleggen hoe NOOR, een collectief van internationale visuele verhalenvertellers, wereldwijd samenwerkt met nieuwe generaties fotografen.

Podium MH
Donderdag 22 juni | 19.30 – 21.00 uur (toegang lezing is gratis bij entreeticket) 
Museum Hilversum, Kerkbrink 6 1211 BX Hilversum

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam