Kadir van Lohuizen – Rising Tide

0

In de video gaat Kadir van Lohuizen in gesprek met watergezant Henk Ovink, milieuactivist Sharif Jamil, en glacioloog Kirsty Tinto. Gemodereerd door Anne Barnard van The New York Times.

Kadir van Lohuizen exposeert tot en met 2 januari 2022 in het Museum of the City of New York. In Rising Tide: Visualizing the Human Costs of the Climate Crisis illustreert van Lohuizen de dramatische gevolgen van klimaatverandering over de hele wereld door middel van foto’s, video, dronebeelden en geluid. Ervaar de effecten van de stijgende zeespiegel in Groenland, Bangladesh, Papoea-Nieuw-Guinea, Kiribati, Fiji, Amsterdam, Panama, Miami en in New York.

Het boek After Us The Deluge: The Human Consequences of Rising Sea Levels is hier verkrijgbaar.

Kadir van Lohuizen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam