Kiek Veldhoven met Marijn Heuts en Brigit Strijbos

0
Kiek Veldhoven
© Brigit Strijbos

Op woensdag 29 maart (aanvang 20.00 uur) wordt voor de vijfde maal Kiek Veldhoven georganiseerd. Hierbij zijn steeds een lokale- en een landelijk bekende fotograaf te gast. De avond begint met de Veldhovense fotograaf Brigit Strijbos. Zij zal vertellen over haar eigen onderneming die ze al sinds 2009 heeft. Hierna is de beurt aan fotograaf Marijn Heuts. Deze Limburgse natuurfotograaf weet zijn creativiteit op meerdere manieren te uiten. Tijdens een boeiende lezing gaat hij specifiek in op het onderwerp creatief vastleggen van landschappen.

Kiek Veldhoven
© Marijn Heuts

Marijn Heuts zal ook een fotobespreking geven. Alle bezoekers hebben de mogelijkheid om vooraf één van hun eigen foto’s in te sturen naar info@kiekveldhoven.nl, met als thema ‘landschappen met een twist’. Heuts zal enkele beelden uitzoeken en die bespreken.

Tickets kosten € 10,-
Theater de Schalm, Veldhoven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam