Laatste week inzenden voor World Press Photo Contest 2023!

0
World Press Photo
foto: Faiz Abubakr Mohamed

Deelnemen aan de jaarlijkse World Press Photo Contest is gratis en staat open voor alle professionele fotografen die werkzaam zijn op het gebied van fotojournalistiek en/of documentairefotografie. Stuur je beste werk in vóór de deadline op dinsdag 10 januari 2023 om 13.00 uur CET (Nederlandse tijd).

De World Press Photo Contest 2023 werkt met 6 wereldwijde regio’s – Afrika, Azië, Europa, Noord- en Midden-Amerika, Zuid-Amerika en Zuidoost-Azië en Oceanië. Inzendingen worden beoordeeld in de regio waar ze zijn genomen. Voor elke regio zijn er vier verschillende categorieën: Singles, Stories, Long-Term Projects en Open Format.

In april worden de winnaars bekend gemaakt en start ook de tentoonstelling in Amsterdam. Meer informatie vind je hier.

Lees ook: Dit zijn de winnaars van World Press Photo 2022!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam