EISA VLOGGING CAMERA 2022-2023: Sony ZV-E10

0
Sony ZV-E10

Net als de ZV-1 die twee jaar geleden een EISA Award won, is de Sony ZV-E10 ontworpen voor contentmakers, met als bijkomend voordeel dat hij verwisselbare lenzen gebruikt. Het is een uitstekende camera voor zowel foto als video, met snelle en nauwkeurige autofocus, ondersteund door realtime Eye-AF. Het kantelbare scherm is een grote hulp in zowel de foto- als de videomodus en ook voor selfies. Bij het filmen zorgt de hoogwaardige microfoon met meegeleverde windkap voor een kristalhelder geluid. Daarnaast ondersteunt de ZV-E10 de nieuwste videotechnologie, van 4K tot livestreaming, en tal van functies die het maken en delen van vlogs in allerlei situaties heel eenvoudig maken.

De Sony ZV-E10 werd bekroond met een EISA Award 2022-2023. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorie├źn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam