Portfolio Reviews BredaPhoto

0
Portfolio reviews
© BredaPhoto

Tijdens het BredaPhoto Festival worden er de Online Portfolio Reviews georganiseerd op drie verschillende zaterdagen: 10 september, 1 oktober en 15 oktober. De reviews voor professionele fotografen en studenten zullen plaatsvinden via Zoom. Met de reviews verbindt het festival professionals met talenten en geeft ze waardevolle feedback op hun werk. Tijdens BredaPhoto zal er een speciale plek zijn voor de Online International Talent Portfolio Review. 

Er is dit jaar voor gekozen om de portfolio reviews online via Zoom te organiseren. Dit is makkelijker om internationale contacten te bereiken. Zonder het milieu te belasten met allerlei reisbewegingen kunnen zo mensen uit verschillende landen met elkaar in contact worden gebracht. Deze online portfolio reviews worden georganiseerd op drie zaterdagen in september en oktober. 

Professionals uit het veld worden door BredaPhoto in contact gebracht met talenten van de kunstacademies waarmee al wordt samengewerkt. Hun portfolio’s en die van andere opkomende talenten zullen worden beoordeeld door professionals binnen de wereld van de fotografie. Als reviewers is er een selectie van curatoren, redacteuren, uitgevers en fotografen uitgenodigd.  Kijk hier wie de reviewers zijn en voor het kopen van tickets.

Het BredaPhoto Festival vindt plaats van 8 september t/m 23 oktober.

Meer over het BredaPhoto Festival lees je ook in Focus september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam