EISA ZOOM LENS 2022-2023: TAMRON 35-150mm F/2-2.8 Di III VXD

0
TAMRON 35-150mm F/2-2.8 Di III VXD

TAMRON heeft een unieke lichtsterke allroundzoom voor full-frame camera’s met Sony E-mount ontwikkeld. De TAMRON 35-150mm F/2-2.8 Di III VXD biedt een uitstekende optische kwaliteit en een uitgebreid zoombereik. Dankzij de hoge lichtsterkte over het hele zoombereik kan het meerdere prime-lenzen vervangen. De VXD-scherpstelmotor werkt zeer snel en nauwkeurig en werkt prettig samen met de Eye AF van Sony-camera’s. Het optische ontwerp en de nieuwste coating zorgen voor een uitstekende scherpte en contrast. Het is een opmerkelijk objectief voor locatieportretten en documentairefotografie, maar doet ook perfect dienst als werkpaard in de fotostudio. Een connectorpoort laat toe om functies aan te passen en firmware bij te werken via de TAMRON Lens Utility-software.

De TAMRON 35-150mm F/2-2.8 Di III VXD werd bekroond met een EISA Award 2022-2023. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorie├źn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam