EISA WIDE ANGLE LENS 2022-2023: SIGMA 20mm F2 DG DN | Contemporary 

0
SIGMA 20mm F2 DG DN

Deze SIGMA 20mm F2 DG DN, een groothoekobjectief voor full-framecamera’s met L-Mount of Sony E-mount, biedt een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Ondanks de hoge lichtsterkte van F2 is het objectief heel compact. Het objectief uit SIGMA’s I-serie is stevig gebouwd met een aluminium behuizing en de lensvatting is afgedicht tegen stof en vocht. Het objectief beschikt over een traditionele en praktische diafragmaring, die ook automatisch kan worden ingesteld, terwijl speciale FLD- en SLD-glaselementen en een super meerlaagse coating zorgen voor een hoge beeldkwaliteit. Effectieve correctie van sagittale coma zorgt voor een hoge scherpte, zelfs aan de randen, wat heel handig is bij het maken van foto’s van de sterrenhemel.

De SIGMA 20mm F2 DG DN werd bekroond met een EISA Award 2022-2023. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam