EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2022-2023: Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS II

0
Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS II

Deze lichtsterke telezoom is een complete update van Sony’s eerste FE 70-200mm F2.8 G Master-lens. Het nieuwe optisch ontwerp zorgt voor scherpte van hoek tot hoek over het hele zoombereik. Het autofocussysteem is opgebouwd rond twee paar XD ‘Extreme Dynamic’ lineaire motoren die twee focusgroepen aandrijven, wat zorgt voor een snellere scherpstelling en een verbeterde focustracking. Videomakers zullen de diafragmaring waarderen die kan worden bediend in zowel geklikte als klikloze modus, evenals de verminderde focus breathing en focusverschuiving bij zoomen. Ondanks al deze verbeteringen is de Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS II bijna een derde lichter dan de originele versie.

De Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS II werd bekroond met een EISA Award 2022-2023. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam