EISA PROFESSIONAL CAMERA 2022-2023: Canon EOS R3

0
Canon EOS R3

De Canon EOS R3 is een echt professioneel stuk gereedschap voor zowel foto als video, in een vorm die vertrouwd is van eerdere EOS-camera’s. Hij maakt gebruik van een stacked CMOS full-framesensor van 24 megapixel met Canons Dual Pixel CMOS AF-autofocussysteem, en hij kan opnamen maken met maximaal 30 bps. De gebruiker kan kiezen uit drie verschillende methoden om te bepalen waar de camera moet scherpstellen: een joystick, een aanraakknop of Eye Control AF, een innovatieve functie die de bewegingen van het oog van de fotograaf volgt. De camera neemt ook video op van 6K/60p tot 4K/120p. Hij is op maat gemaakt voor professioneel gebruik bij nieuws- en sportevenementen.

De Canon EOS R3 werd bekroond met een EISA Award 2022-2023. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam