EISA PROFESSIONAL CAMERA 2022-2023: Canon EOS R3

0
Canon EOS R3

De Canon EOS R3 is een echt professioneel stuk gereedschap voor zowel foto als video, in een vorm die vertrouwd is van eerdere EOS-camera’s. Hij maakt gebruik van een stacked CMOS full-framesensor van 24 megapixel met Canons Dual Pixel CMOS AF-autofocussysteem, en hij kan opnamen maken met maximaal 30 bps. De gebruiker kan kiezen uit drie verschillende methoden om te bepalen waar de camera moet scherpstellen: een joystick, een aanraakknop of Eye Control AF, een innovatieve functie die de bewegingen van het oog van de fotograaf volgt. De camera neemt ook video op van 6K/60p tot 4K/120p. Hij is op maat gemaakt voor professioneel gebruik bij nieuws- en sportevenementen.

De Canon EOS R3 werd bekroond met een EISA Award 2022-2023. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorie├źn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam