EISA MICRO FOUR THIRDS CAMERA 2022-2023: OM System OM-1

0
OM System OM-1

Micro Four Thirds-camera’s hebben een grote sprong voorwaarts gemaakt met dit nieuwe vlaggenschip van OM Digital Solutions. Deze krachtige camera is gebouwd als een tank, met een IP53-classificatie voor stof- en spatwaterdichtheid. Hij beschikt over een nieuw ontwikkelde, gestabiliseerde BSI-CMOS sensor van 20 megapixel met Quad Pixel AF, en hij biedt een snel en nauwkeurig AI-geassisteerd autofocussysteem dat wilde dieren en snel bewegende onderwerpen volgt met 50 fps. De OM System OM-1 maakt gebruik van computationele fototechniek om geavanceerde lange sluitertijden uit de hand mogelijk te maken. De camera levert ook hoogwaardige 4K DCI-filmopnames.

De OM System OM-1 werd bekroond met een EISA Award 2022-2023. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam