Fotonale Brugge – oproep fotowedstrijd

0
Fotonale Brugge

Cultuurcentrum Brugge organiseert voor de achtste keer de fotowedstrijd Fotonale Brugge. Dit jaar daagt de organisatie alle fotografen uit om rond het thema ‘Feest!’ te werken. Dat naar aanleiding van het feestjaar ‘150 jaar Koninklijke Stadsschouwburg Brugge’. De inzendingen hoeven natuurlijk niet over de Brugse Stadsschouwburg te gaan maar mogen in een breder feest!-kader gefotografeerd zijn. Deelnemen is gratis en voor iedereen (ook niet-Bruggelingen) mogelijk. Een professionele jury selecteert uit de inzendingen de meest originele, spraakmakende, tot de verbeelding sprekende foto’s. 

De selectie leidt vanaf 19 december 2019 tot de tentoonstelling in Brugotta Hal Burg en de bijhorende prijsuitreiking. Deelnemers aan de Fotonale Brugge maken kans op geldprijzen van 250, 500 en 750 euro. De deadline van indienen, is voor deze editie 20 september 2019.

Meer informatie, het inschrijfformulier en wedstrijdreglement vind je via www.ccbrugge.be/fotonale of fotonale@brugge.be.

Laat je creativiteit de vrije loop en stuur in! Veel succes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam