EISA BEST BUY CAMERA 2022-2023: Fujifilm X-T30 II

0
Fujifilm X-T30 II

Voor fotografen die een capabele camera willen kopen voor een aantrekkelijke prijs, is de Fujifilm X-T30 II een uitstekende keuze. Hij levert dezelfde geweldige beeldkwaliteit als de duurdere modellen van Fujifilm, met een bijzonder aantrekkelijke jpeg-kleurweergave rechtstreeks uit de camera. De compacte en lichtgewicht metalen behuizing biedt een groot aantal handmatige bedieningselementen. De X-T30 II brengt enkele welkome upgrades ten opzichte van de originele X-T30, waaronder een scherm met een hogere resolutie, een verbeterd autofocussysteem, en aparte instellingen en menu’s voor foto- en video-opnamen. Het belangrijkste is dat de camera een plezier is om mee te fotograferen en uitstekende resultaten oplevert.

De Fujifilm X-T30 II werd bekroond met een EISA Award 2022-2023. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam