EISA BEST BUY CAMERA 2022-2023: Fujifilm X-T30 II

0
Fujifilm X-T30 II

Voor fotografen die een capabele camera willen kopen voor een aantrekkelijke prijs, is de Fujifilm X-T30 II een uitstekende keuze. Hij levert dezelfde geweldige beeldkwaliteit als de duurdere modellen van Fujifilm, met een bijzonder aantrekkelijke jpeg-kleurweergave rechtstreeks uit de camera. De compacte en lichtgewicht metalen behuizing biedt een groot aantal handmatige bedieningselementen. De X-T30 II brengt enkele welkome upgrades ten opzichte van de originele X-T30, waaronder een scherm met een hogere resolutie, een verbeterd autofocussysteem, en aparte instellingen en menu’s voor foto- en video-opnamen. Het belangrijkste is dat de camera een plezier is om mee te fotograferen en uitstekende resultaten oplevert.

De Fujifilm X-T30 II werd bekroond met een EISA Award 2022-2023. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorie├źn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam