Het eeuwige landschap: tentoonstelling en fotowedstrijd

0
Het Eeuwige Landschap
Dwarsgracht (2004) © L.J.A.D. Creyghton

Een uitgestrekte vallei, glooiende heuvels en een wilde rivierbedding. Al eeuwenlang is het landschap een geliefd thema van kunstenaars. De veelzijdigheid en schoonheid van het landschap vormen een oneindige bron van inspiratie: van gedetailleerde vergezichten door Paul Bril tot abstracte verbeeldingen van JCJ Vanderheyden. In de tentoonstelling Het eeuwige landschap: oneindige inspiratie ontdek je aan de hand van thema’s zes eeuwen landschapskunst uit de museumcollectie van het Noordbrabants Museum. 

Stuur je mooiste landschapsfoto in en win 
Aansluitend op de tentoonstelling Het eeuwige landschap organiseert Het Noordbrabants Museum een fotowedstrijd. Stuur je mooiste landschapsfoto in en maak kans op een originele afdruk van fotograaf L.J.A.D. Creyghton – of een van de andere prijzen. Zowel amateurfotografen als professionals worden uitgenodigd om deel te nemen aan de wedstrijd. Ieder landschap mag meedoen: van de natuur dichtbij huis tot een bijzondere plek die je bezocht op een verre reis.
Meedoen, info en voorwaarden via: www.hnbm.nl/fotowedstrijd

Over de prijs: 
De winnaar van de fotowedstrijd ontvangt een vintage print van het werk Dwarsgracht (2004) door L.J.A.D. Creyghton, een van de bekendste landschapsfotografen van ons land. Zijn foto’s zijn op dit moment te bewonderen in de tentoonstelling Het eeuwige landschap: oneindige inspiratie. Deze bijzondere vintage print komt uit het persoonlijke archief van de kunstenaar.

Het eeuwige landschap: oneindige inspiratie is tot en met 29 mei te zien in Het Noordbrabants Museum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam