Genomineerden SO 2022 Award zijn bekend!

0
SO 2022 Award

De twintig nominaties voor de SO 2022 Award, Selection of Dutch Photography, zijn bekend gemaakt! De genomineerden zijn: Kwabena Appiah-Nti, Hans van Asch, Mona van den Berg, Anne Claire de Breij, Remy Castle, Tony Dočekal, Martijn van de Griendt, Rob Hornstra, Roos Klijn, Jaime Korbee, Boris Lutters, Susanne Middelberg, Jouk Oosterhof, Imke Panhuijzen, Peter Pflügler, Eva Roefs, Jaap Scheeren, Raymond Waltjen, Phyllis Wong en Pim Top en Eelco Wortman.

SO Award
Beroepsvereniging Dupho organiseert jaarlijks de SO Award. Een portfolio-wedstrijd waarvoor je 7 tot 12 beelden instuurt die samen een goed beeld geeft van je werk en signatuur van het afgelopen jaar. Een jury van experts selecteert twintig fotografen. De missie daarbij is een selectie te maken die een mooi beeld geeft van de tijdgeest met daarin vele vormen van fotografie, zoals portret, documentair, autonoom, reportage, reclame, mode en still-life fotografie. Alle geselecteerde fotografen krijgen een podium en zijn welkom bij het netwerkdiner waar agentschappen, musea, reclamebureaus, redacteuren en kenners aanschuiven. Tijdens dit event worden de overall winnaar, de student winnaar en de winnaar van de publieksprijs bekend gemaakt.

Publieksprijs
Wie de SO 2022 Award wint wordt op donderdag 14 april bekendgemaakt.
Maar ook het publiek kan een stem uitbrengen. Tot en met zondag 10 april kun je stemmen op jouw favoriet.

Lees ook:
Dit zijn de winnaars van SO 2021!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam