Neil Young by Hanekroot

0
Neil Young
Neil Young, 1974 © Gijsbert Hanekroot

Op 18 maart 2022 organiseert 9x Gallery de lezing ‘Neil Young by Hanekroot’, waarbij popfotograaf Gijsbert Hanekroot in een gesprek met popjournalist Gijsbert Kamer verder ingaat op zijn roemruchte Neil Young foto’s. In de jaren ’70 heeft Hanekroot de Canadese zanger vaak vastgelegd en veel van dit werk behoren tot de bekendste foto’s van Young. Dit event vindt plaats in de lobby van het Hard Rock Hotel Amsterdam American en de aanvang is 17.00 uur. Toegang is gratis na aanmelden via emailadres info@9xgallery.nl.

Deze lezing is naar aanleiding van het succesvolle fotoboek dat Kamer en Hanekroot afgelopen jaar uitgaven. En sinds 25 februari jl. is er ook de expositie ‘Neil Young by Hanekroot’ die tot en met 30 maart iedere dag gratis te bezoeken is in de gerestaureerde lobby van het Hard Rock Hotel American Amsterdam aan de Leidsekade 97.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam