Rotterdam Photo 2022 Single image Open Call

0
Rotterdam Photo

Rotterdam Photo kondigt de lancering aan van de tweede open call voor de 2022 XL-editie – The Single Image Open Call. Zowel professionele als amateurfotografen worden uitgenodigd om na te denken over het thema – THE HUMAN BLUEPRINT. 

Per fotograaf kan slechts één foto ingeleverd worden die verband moet houden met het thema. “We zijn op zoek naar mensen met gedurfde ideeën en visies over de menselijke activiteiten en de gevolgen hiervan, en over het pad dat de mensheid zou moeten inslaan met het oog op een ecologische toekomst. Vandaag is het begrip “mens” meer dan ooit aan een evolutie onderhevig. En dit jaar nodigen we professionele en amateurfotografen uit om samen met ons na te denken over de blauwdrukken die wij, als mensen, achterlaten.”

Zend één afbeelding in geïnspireerd op het thema THE HUMAN BLUEPRINT. Dit kan nog tot 12 december 2021. Rotterdam Photo Festival staat open voor inzendingen van verschillende media, zoals fotografie, installaties, performance, digitale kunst en documentaires. De geselecteerde afbeeldingen worden afgedrukt op PVC-panelen en worden tentoongesteld op het buitengedeelte van een daarvoor bestemde container tijdens Rotterdam Photo 2022 XL in februari. 

Kijk hier voor alle informatie. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam