Inschrijving International Photo Festival Leiden

0

De vijfde editie van het International Photo Festival Leiden (IPFL) zal plaats vinden van 9 tot en met 17 mei 2020. Fotografen die mee willen doen aan het festival kunnen zich nog tot 30 november inschrijven. Iedereen die in de afgelopen vijf jaar is afgestudeerd aan een fotografie-gerelateerde studie mag werk insturen.

Het IPFL is een initiatief van de in 2013 opgerichte Stichting Talentvolle Fotografen en wordt om het jaar georganiseerd. Hierbij krijgen Europese fotografen een podium in de eerste fase van hun carrière als professionele fotograaf. Zij tonen hun werk én komen in contact met een breed fotografie minnend publiek uit binnen- en buitenland. Het werk van de twintig geselecteerde fotografen wordt tentoongesteld in binnen- en buitenruimtes in de binnenstad van Leiden. Eén van hen wordt door de jury onder leiding van Wim van Sinderen – conservator Fotomuseum Den Haag – tot winnaar gekozen. Daarnaast kent het IPFL een publieksprijs.

Naast de tentoonstellingen biedt het festival een hoogwaardig randprogramma met o.a. workshops, lezingen en portfolioreviews, waaraan zowel de fotoliefhebber als de professionele fotograaf deel kan nemen. Meer informatie over het IPFL en deelname is te lezen op https://photofestivalleiden.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam