Kiek Veldhoven: nieuw fotografie-event

0
Kiek Veldhoven
© Bas Meelker

Theater De Schalm organiseert op woensdag 10 november een nieuw initiatief voor fotografen uit De Kempen en omstreken. Bij Kiek Veldhoven komen liefhebbers van fotografie bij elkaar om een inspiratievolle avond te beleven. Naast een expositie in de foyer word je als bezoeker meegenomen in de wereld van onze gastsprekers.

Kiek Veldhoven verwelkomt twee fotografen op het podium. Er is ruimte voor het verhaal van zowel lokaal talent als een landelijk bekende fotograaf. “Tijdens deze eerste editie ontvangen we allereerst Greetje van Son. Deze lokale allrounder gaat jou meenemen in haar wereld van de abstracte architectuur. Een totaal ander verhaal hoor je later op de avond. Dan staat het podium namelijk volledig ter beschikking voor gerenommeerd landschapsfotograaf Bas Meelker. Hij staat bekend om zijn zeer sprekende beelden en werkt onder meer mee aan het tv-programma ‘Het perfecte plaatje’.”

Kiek Veldhoven
© Greetje van Son

Het blijft niet alleen bij luisteren, want Kiek Veldhoven is interactief. Het publiek kan direct vragen stellen en een vast onderdeel gaat de fotobespreking worden. Alle bezoekers kunnen vooraf een van hun eigen foto’s insturen die dan mogelijk door de landelijk bekende gastspreker besproken gaat worden. Daarnaast ga je naar huis met de nodige tips voor uitjes, exposities en andere fotografie-evenementen. Kortom, Kiek Veldhoven biedt een interessante avond die geen enkele fotograaf uit de regio wil missen.

Tickets kosten € 9,- en zijn hier te koop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam