Dutch Audio Event 2021!

0

Eindelijk is het zover. We hebben er lang op moeten wachten, maar op 30 en 31 oktober gaat het Dutch Audio Event plaatsvinden. Zoals vertrouwd wordt het Dutch Audio Event gehost op het Koningshof in Veldhoven. Het Dutch Audio Event is hiermee de eerste Hifi beurs in Europa die de deuren weer opent voor het publiek. En achter de schermen is er hard aan gewerkt om er een groot Hifi festijn van te maken. In totaal zijn er meer dan 45 deelnemers, die over de 300 merken vertegenwoordigen. Het vertegenwoordigd Hifi van A tot Z.

Een sterk verbond

Voor de trouwe bezoekers zal de naam X-Fi bekender in de oren klinken. Het Dutch Audio Evenement is een samenwerking met de oude en vertrouwde X-Fi show en Hifi.nl. Beide partijen hebben een grote voorliefde voor audio en kwamen elkaar hierin tegen. Door de krachten en de liefde voor audio te bundelen, is het gelukt om een nog betere en grotere show neer te zetten. Een event waar iedere audioliefhebber welkom is. Waar covid vorig jaar nog roet in het eten gooide, is het dit jaar wel gelukt.

Wat kan je verwachten van de Dutch Audio Event?

Eindelijk is het zover. We hebben er lang op moeten wachten, maar op 30 en 31 oktober gaat het Dutch Audio Event plaatsvinden. Zoals vertrouwd wordt het Dutch Audio Event gehost op het Koningshof in Veldhoven. Het Dutch Audio Event is hiermee de eerste Hifi beurs in Europa die de deuren weer opent voor het publiek. En achter de schermen is er hard aan gewerkt om er een groot Hifi festijn van te maken. In totaal zijn er meer dan 45 deelnemers, die over de 300 merken vertegenwoordigen. Het vertegenwoordigd Hifi van A tot Z.

Een sterk verbond

Voor de trouwe bezoekers zal de naam X-Fi bekender in de oren klinken. Het Dutch Audio Evenement is een samenwerking met de oude en vertrouwde X-Fi show en Hifi.nl. Beide partijen hebben een grote voorliefde voor audio en kwamen elkaar hierin tegen. Door de krachten en de liefde voor audio te bundelen, is het gelukt om een nog betere en grotere show neer te zetten. Een event waar iedere audioliefhebber welkom is. Waar covid vorig jaar nog roet in het eten gooide, is het dit jaar wel gelukt.

Wat kan je verwachten van de Dutch Audio Event?

Het Dutch Audio Event staat bol van de audio en trekt gelijk aan. Bijna nergens anders vind je zoveel mensen met een voorliefde voor Hifi. Ieder jaar weer worden er nieuwe vriendschappen gesloten en kunnen de mensen onderling praten over audio. Dit jaar wordt er uiteraard ook aandacht gegeven aan de nieuwste producten op het gebied van High End audio, maar ook HeadFi. Of sluit aan bij een lezing of presentatie over de meest uiteenlopende audio onderwerpen. Ook kan er dit jaar worden genoten van Livemuziek. Want muziek is de emotie die onze audioliefde laat bloeien.

Dutch Audio Event

Welke merken zijn te vinden op het Dutch Audio Event?

Om een goed beeld te krijgen van de merken en partijen die aanwezig zullen zijn, is er een lijst opgesteld:

Aequo Audio, DALI, Hifi Corner trading, Joenit, Dirade, Netwerkmedia systems, Pure Audio, Aspera Audio, Linn, DynAudio, Ultisone, Soundprism, Ilumnia, Voxativ, Grimm Audio, X-Fi Audio Import, Puur, Daudio, HVP, JK coustics, KAD Audio, Veddan, Daluso, Helios, Fine sounds group, Symphony Audio, Sonnet digital Audio, Simply Audio, Headphone Auditions, Shan Audio, RI cable, Merril Audio, Arpeggio Acoustic, Nutters, Rik Stoet

Dit is nog niet de volledige lijst en er kunnen nog veranderingen plaats vinden. Maar het is wel duidelijk dat je dit niet wil missen.

Iedereen is welkom op het Dutch Audio Event

Van jong tot oud, iedereen is welkom. Ben je trouwe lezer en zou je het fantastisch vinden om je droom set eens te beluisteren? Dit is je kans. Want hoe meer audio zielen, des te meer audio vreugde. De organisatie heeft rekening gehouden met de richtlijnen en adviezen van het RIVM. Er is een eenvoudige looproute ontwikkeld, waardoor het struinen langs de velen stands en ruimtes veilig kan. Er wordt wel van de bezoekers verwacht dat zijn beschikken over de Corona check app, zodat iedereen een veilige beursgang heeft. Bezoekers die niet gevaccineerd zijn hebben een negatief testbewijs nodig om binnen te komen. Zo kunnen we allemaal zorgeloos genieten.

Parkeerkosten? Daar doet het Dutch Audio Event niet aan. Dat was in het verleden niet zo en ook dit jaar is het voor iedereen gratis parkeren. Degene die met het openbaar vervoer komen kunnen vanaf het station Eindhoven met verschillende bussen makkelijk voor de deur bij Koningshof komen.

Tickets zijn nu verkrijgbaar, dus wacht niet te lang!

dutchaudioevent.nl/tickets

Tot 30 en 31 Oktober, dan verwelkomen wij iedereen op het Dutch Audio Event, Locht 117 te Veldhoven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam