Professional Imaging uitgesteld tot 2022

0

De organisatie van Professional Imaging heeft laten weten dat de beurs die gepland stond voor 30-31 oktober & 1 november aanstaande niet doorgaat. Het is de tweede maal dat het coronavirus roet in het eten gooit.

“Gelet op huidige regelgeving voor evenementen vanuit het ministerie en de Rijksoverheid en de onzekerheid over het besluit van de Rijksoverheid op 17 september a.s. het volgende: Gelet op de vele risico’s en aanpassingen voor zowel u als bezoeker aan dit event, voor de exposanten als ook voor ons als P.I.  organisatie is het onverantwoord om Professional Imaging op 30-31 oktober & 1 november aanstaande door te laten gaan!

We hebben daarom besloten het event op een later tijdstip te laten plaatsvinden.
De nieuwe datum voor Professional Imaging wordt 26-27-28 maart 2022.”

Al aangekochte tickets blijven geldig.

www.professionalimaging.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam