Portfoliodag in Nederlands Fotomuseum

0
Nationale Nederlanden Portfoliodag
© Fred Ernst

Het Nederlands Fotomuseum organiseert op maandag 27 september samen met Corporate Partner Nationale-Nederlanden de jaarlijkse portfoliodag. Tijdens deze portfoliodag in het Nederlands Fotomuseum zullen Marc Prüst (curator), Loes van Harrevelt (conservator), Hans van der Meer (fotograaf) en Willem Popelier (fotograaf) aanwezig zijn. Beginnende fotografen krijgen de kans om met deze professionals uit de kunstwereld in gesprek te gaan en kunnen deelnemen aan de workshop ‘Kill your darlings’ gegeven door Marc Prüst, die de fotografen inzicht zal geven in het maken van een goede selectie beelden.

Aanmelden is gezien de enorme belangstelling tijdens de vorige edities verplicht en kan tot uiterlijk 14 september. Meld je aan door een email te sturen naar development@nederlandsfotomuseum.nl onder vermelding van ‘Nationale-Nederlanden portfolio-dag’.

Kijk hier voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam